Gebze’de Komşular Arasında Kavga: 6 Yaralı

Gebze’de Komşular Arasında Çıkan Kavga Sonucu 6 Kişi Yaralandı

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde, Köşklü Çeşme Mahallesi 502/2 Sokak’ta komşular arasında çıkan tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Sopaların da kullanıldığı olayda A.D, M.Y, N.Y, D.Y, L.K. ve Y.K. isimli 6 kişi yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

Olayın duyulması üzerine sağlık ve polis ekipleri hemen olay yerine sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra çevredeki hastanelere sevk edildi.

Polis ekipleri ise olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı. Olayın neden çıktığı ve taraflar arasındaki ilişkinin incelenmesi için çalışmalar devam ediyor.

Related Posts

Kate kraliyet töreninde

Prenses Kate, koyu kırmızı Givenchy imzalı bir elbise ve ‘Lover’s Knot’ (Aşık Düğümü) tacıyla resepsiyona katıldı.

Vatikan’da kritik ziyaret: Zelenski ile Papa görüştü

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Katoliklerin ruhani lideri ve Vatikan Devlet Başkanı Papa 14’üncü Leo ile bir araya geldi.

105 kişi hayatını kaybetmişti! MHP’li eski belediye başkanına 21 yıl hapis

Adana Bölge Adliye Mahkemesi 14. Ceza Dairesi, 6 Şubat depremlerinde 105 kişinin hayatını kaybettiği Bilge Sitesi davasında, eski MHP’li Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, imar müdürlüğü çalışanı Sevinç Ayşe Argun, fenni mesuller Ayhan Gedik ve Haluk Koç’a verilen 21’er yıl hapis cezasını hukuka uygun buldu.

Kastamonu’da orman yangını çıktı, 10 hektar alan zarar gördü

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde anız yangınında alevler ormana sıçradı. Havadan ve karadan yapılan müdahaleyle kontrol altına alınan yangında 10 hektar alan zarar gördü.

İstanbul’da sıcak havadan bunalanlar sahil ve parklarda vakit geçirdi

Hafta boyunca yapılan uyarıların ardından bugün kent genelinde ortalama sıcaklık 35 dereceye kadar yükseldi. Saat 13.20 itibarıyla sıcaklıklar Tuzla ve Çekmeköy’de 39, Şile’de 38, Eyüpsultan, Kartal, Sarıyer ve Ümraniye’de 37 derece ölçüldü. Sıcak …

İstanbul’u sıcak çarptı! Kavurucu sıcağa böyle çözüm buldular

İstanbul’da etkili olan sıcak hava dalgası, kent genelinde vatandaşları sahillere ve denize yönlendirdi. Termometreler bazı ilçelerde 39 dereceyi gösterdi. İstanbullular, denize girerek ya da sahillerde yürüyüş yaparak serinlemeye çalıştı.