Düğün salonu çıkışı 2 kişiyi tabancayla vurdu

Kartepe’de Düğün Salonunda Meydana Gelen Tartışma Kanlı Bitti: 2 Kişi Yaralandı

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde gerçekleşen bir olayda düğün salonunda çıkan anlaşmazlık, silahlı bir saldırıya dönüştü ve B.D. ile O.Ç. isimli iki kişi yaralandı.

Olay, Dumlupınar Mahallesi Askeriye Sapağı Sokak’taki bir düğün salonunda dün gece saat 23.30 sıralarında meydana geldi. B.K. ile B.D. ve O.Ç. arasında henüz bilinmeyen bir sebeple başlayan tartışma, sokakta devam etti ve kavgaya evrildi. Bu esnada B.K. tabancayla ateş etti.

Olayda B.D. bacağına, O.Ç. ise kasığına isabet eden kurşunlarla yaralandı. Yaralılar hemen hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı. Polis ekipleri olayın ardından B.K.’yi gözaltına aldı ve silahına el koydu.

Olayın Ardından Tutuklandı

Kartepe İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde işlemleri tamamlanan B.K., bugün adliyeye sevk edildi. Mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Related Posts

AKP İstanbul’da istifa! Sosyal medyadan duyurdu! Üsküdar İlçe Başkanı istifa etti

AKP İstanbul örgütünde dikkat çeken bir istifa gelişmesi yaşandı. Üsküdar İlçe Başkanı Erdem Demir sosyal medya hesabından görevinden istifa ettiğini açıkladı

Üç yıldır naaşı aranan Şehit Üsteğmen Melih Bozkurt’un son WhatsApp mesajı yürekleri burktu

Üç yıldır naaşı aranan Şehit Üsteğmen Nuri Melih Bozkurt’un WhatsApp’ta paylaştığı son mesajı ortaya çıktı.

Trump’tan, Elon Musk’ın parti kurma çalışmalarına ilk tepki: Bu fikir can sıkıcı, karışıklığa yol açacak

Trump’tan, Elon Musk’ın parti kurma çalışmalarına ilk tepki: Bu fikir can sıkıcı, karışıklığa yol açacak

Antalya’da aslan saldırısına uğramıştı: Çiftçi Süleyman Kır ilk kez konuştu

Antalya’nın Manavgat ilçesi Ilıca Mahallesi’nde bulunan ‘Land Of Lions Aslan Diyarı’ isimli hayvanat bahçesinden gece saat 03.21’de bir aslanın kaçtığı bildirildi. Kaçan aslan tarlada bekçilik yapan Süleyman Kır’a saldırdı. Çiftçi Kır, aslanın saldırı anını ilk kez anlattı.

Tekerlekli sandalyeyle hayata tutundu

Konya’da 7 yaşında geçirdiği çocuk felci nedeniyle 30 yaşına kadar evden çıkamayan Selvinaz Başoda (50), tekerlekli sandalye sahibi olunca yeniden hayata tutundu. O döneme kadar sadece arkadaşları tarafından dışarı çıkarıldığını ifade eden Başoda, “30 yaşıma kadar da evde hapis hayatı yaşadım. Yıllarca bir odada yaşadım” dedi.

Tüm dünyanın konuştuğu evi Rahmi Koç satın aldı

2006 yılında yayınlanan ve başrollerinde Meryl Streep ve Anne Hathaway’in yer aldığı Hollywood filmi Şeytan Marka Giyer’in çekildiği lüks konut geçtiğimiz günlerde 26,5 milyon dolara satılmıştı. Dünya basınına konu olan haberde evi satın alanın kim olduğu bulunamazken, lüks malikaneyi Koç Holding Yönetim Kurulu Şeref Başkanı Mustafa Rahmi Koç’un satın aldığı ortaya çıktı.