Uşak’ta Motosiklet ve Hafif Ticari Araç Kazası: 1 Ölü

Ani Manevra Sonucu Yaşanan Kaza Uşak’ta 1 Kişinin Hayatına Mal Oldu

Uşak’ta gerçekleşen kazada hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı ve maalesef motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti. Olay, aynı yöne giden araçların ani manevrasıyla yaşandı.

Olay, Uşak’ın Cumhuriyet Mahallesi’nde Uzun Sokak ile Birinci Akpınar Sokak’ın kesiştiği noktada meydana geldi. Hafif ticari araç sürücüsü, aynı yönde seyir halinde olan motosiklete çarptı. Motosiklet sürücüsü Mahmut Yaşar, hafif ticari aracın ani manevrası sonucu kaza geçirdi ve yaralandı.

Kazayı gören vatandaşlar hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak durumu bildirdi. Sağlık ekipleri ve polis olay yerine intikal etti. Yaralı motosiklet sürücüsü hemen Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi, ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kaza anı bir işyerinin güvenlik kamerasına yansırken, görüntülerde motosiklet sürücüsünün ani durum karşısında savrulması görülüyor. Hafif ticari araç sürücüsü polis tarafından gözaltına alındı ve soruşturma başlatıldı.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol.Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / ÖMER AKKOYUN – 3.Sayfa

Related Posts

SES’ten Sağlık Emekçileri İçin 13 Maddelik Talep!

KESK’e bağlı SES İzmir 2 No’lu Şube Yönetim Kurulu ve üyeleri, Bayraklı Şehir Hastanesi’nde yaptıkları açıklamada toplu sözleşme dönemi öncesinde sağlık emekçilerinin taleplerini 13 madde ile sıraladı. 

Eczanelerde satılan nemlendirici toplatılıyor! Mantar tespit edildi

Almanya kozmatik mağaza ve eczanlerde satılan nemlendirici sağlık tehdidi nedeniyle geri çağrıldı. İçerisinde tespit edilen maddenin mantara neden olduğu belirlendi.

Kalp krizlerinin sabah saatlerinde daha fazla yaşanmasının sebebi işte bu!

Araştırmalar, sabah saatlerinde kalp krizi riskinin %40 daha yüksek olduğunu gösteriyor. Uzmanlara göre bu durumun arkasında tek bir neden yok. İşte o sebepler…

Mangal keyfi sağlıktan etmesin! Et yanarsa tüketmeyin, resmen kansere davetiye

Ülkemizde bayram denilince akla ilk gelenin mangal olduğunu söyleyen Diyetisyen Banu Özbingül Arslansoyu, yanlış pişirilen etlerin kansere davetiye çıkarabileceğine dikkat çekti.

“Kurban etini hemen poşetlemeyin” uyarısı

“Kurban etini hemen poşetlemeyin” uyarısı

Yaşlanmayı tersine çevirebilecek 6 yiyecek bulundu

Yaşlanmayı durdurmanın anahtarı sandığınızdan daha yakın olabilir. Yeni bir araştırma, doğal ve bitki bazlı beslenmenin hücresel yaşlanmayı yavaşlattığını gösterdi. Bilim insanlarına göre, doğru besinlerle vücut biyolojik yaşını geriye alabilir.