AK Parti Gaziantep Milletvekili Bozgeyik’ten 23 Nisan Mesajı
AK Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 105’inci yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı özel bir mesajla kutladı.
Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılmasının tarihin en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu vurgulayarak, “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılması, Kurtuluş Savaşı’nın zaferle sonuçlanmasına ve Cumhuriyetin ilanına giden yolda önemli bir adımdır. Milli iradenin temsil edildiği TBMM, bugün de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde milletimizin huzuru ve refahı için aynı inanç ve azimle çalışmaktadır” şeklinde konuştu.
Milletvekili Bozgeyik, “105’inci yıl dönümünde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı gururla kutluyoruz. Atamız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün millete armağan ettiği bu özel gün, vatan sevgisinin, birlik ve beraberliğin, fedakarlığın simgesidir. Milli egemenliğin önemine vurgu yapılan 23 Nisan’da tüm çocukları sevgiyle selamlıyor, Cumhuriyetimizin kurucularını ve kahramanlarını minnetle anıyorum” dedi. – GAZİANTEP