Arnavutköy’de fabrika deposunda yangın

Arnavutköy’de Fabrikada Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı

İstanbul’un Arnavutköy ilçesinin Haraççı Mahallesi’nde bulunan bir fabrikanın deposunda bugün öğleden sonra meydana gelen yangın kısa sürede kontrol altına alındı.

Yangının depo içerisinde bulunan havalandırma sistemlerinin motorunda çıktığı öğrenildi. Kuvvetli rüzgarın etkisiyle hızla yayılan yangın, çevredeki otluk alana da sıçradı.

Olayı fark eden fabrika işçileri hemen itfaiyeyi arayarak yangına müdahale etmeye çalıştılar. Kısa sürede olay yerine polis, itfaiye ve acil sağlık ekipleri sevk edildi.

Yangın, itfaiye ekiplerinin başarılı müdahalesi sonucu fabrikaya sıçramadan söndürüldü. Şu an için yangının çıkış nedeniyle ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı.

Related Posts

DEM Parti’den ‘İstanbul’daki yoksulluk’ ile ilgili araştırma önergesi

DEM Parti İstanbul Milletvekili Cengiz Çiçek, İstanbul’da derinleşen yoksulluğun, hayat pahalılığının ve gelir adaletsizliğinin tüm boyutlarıyla araştırılması amacıyla TBMM’ye araştırma önergesi sundu.

Avrupa’da kaos: İspanya ve Portekiz’de hayat durdu | “Tarihte görülmemiş elektrik kesintisi”

İspanya ve Portekiz’in büyük bölümünde elektrik kesintileri nedeniyle kaos yaşanıyor. İki ülkede aynı anda başlayan kesintiler, siber saldırı ihtimalini gündeme getirdi. Metrolar boşaltılırken trafik ışıklarının çalışmaması nedeniyle yollarda kargaşa yaşandı. Hastaneler, ameliyatları erteledi.

NASA’dan ‘zombi yıldız’a yakın takip

NASA’nın, saatte 177 bin kilometreden daha hızlı bir şekilde galakside ilerleyen ‘zombi yıldız’ı takip ettiği açıklandı.

Ukrayna’nın eski devlet başkanına 15 yıl hapis cezası

Ukrayna Başsavcılığı, 2014’te protesto ve tepkilerin ardından ülkeden kaçan eski devlet başkanı Viktor Yanukoviç’in 15 yıl hapis cezasına çarptırıldığını açıkladı.

Sırrı Süreyya Önder için bekleyiş sürüyor: 12 gündür yoğun bakımda

Kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılan ve geçirdiği ameliyatın ardından TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder’in yoğun bakımda tedavisi 12’inci gününde sürüyor. Önder’in yakınlarının hastanedeki bekleyişi devam ediyor.

İstanbul’da 13 adrese fuhuş operasyonu

İstanbul’da fuhuş yaptırdığı tespit edilen 8 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 6’sı tutuklandı. İki yabancı uyruklu kadın sınır dışı edildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir