Fatih Tekke: İstemediğim görüntüler oldu

Trendyol Süper Lig’in ilk haftasında Trabzonspor, sahasında Kocaelispor’u 1-0 yendi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, mücadeleyi değerlendirdi.

Tekke’nin açıklamalarından öne çıkanlar:

“Çok şükür kazandık, 3 puanla başladık. Birinci hedef kazanmaktı. İlk yarı rakibimiz kaleye gelemedi ön alan baskısını iyi yaptık. İkinci yarı istemediğim görüntüler oldu, en kızdığım şey olan taçtan pozisyonlar verdik. Taçlardan dolayı mağlup bile olabilirdik. Ama maçın üstünlüğü bizdeydi. Bunu düzeltmemiz lazım. Kocaelispor dirençliydi. Başarılar diliyorum.”

Related Posts

Miras için yeğenini beyzbol sopasıyla hastanelik etmişti! Tutuklandı

Adana’da miras anlaşmazlığı nedeniyle yeğenini durakta beyzbol sopasıyla darbeden Mehmet Alpaltun (55) tutuklandı. Saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Türkiye’nin nüfusu belli oldu

Türkiye’nin nüfusu, 1 Temmuz itibarıyla 85 milyon 824 bin 854 kişi oldu.

MHP’li Yönter’den ‘Plevne Marşı’ ile Sedat Peker paylaşımı

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında kırmızı bülten bulunan Sedat Peker’e ilişkin yeni paylaşım yaptı.

Nüfus müdürlüğü memurları kimlik ve pasaport sattı!

Günlerdir konuşulan sahte diploma, pasaport, e imza skandallarından sonra bir skandal daha ortaya çıktı. Nüfus müdürlüğündeki memurlar sahte kimlik ve pasaport basıp sattı.

Elon Musk ile Sam Altman karşı karşıya

OpenAI CEO’su Sam Altman ile Tesla ve X’in sahibi Elon Musk arasında yeni bir polemik yaşandı. Taraflar, birbirlerine “ayrıcalık” suçlaması yöneltti.

Yurt dışına tatile gidecekler dikkat! Cezası 852 bin lira

İtalya, çevre kirliliğini önlemek amacıyla sert önlemler almaya hazırlanıyor. Cumartesi günü yürürlüğe girecek yeni düzenlemeyle, araçlarından yola veya yol kenarına çöp atan sürücülere yüksek para cezaları ve hatta hapis cezası uygulanabilecek. Bu yaptırımlar yalnızca İtalyan vatandaşlarını değil, ülkeyi ziyaret eden turistleri de kapsayacak.