Kötü koku ekipleri harekete geçirdi

Burdur merkez Konak Mahallesi Adliye Caddesi üzerinde bulunan 3 katlı apartmanın en üst katından gelen yoğun kötü koku, çevrede endişeye neden oldu. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin camdan girdiği dairede yapılan incelemede herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı. Bunun üzerine ekipler bölgeden ayrıldı.

Related Posts

DEM Parti’den Kars Belediyesi’ne ait hayvan barınağına tepki: Birçok hayvan şu anda aç, hasta ve susuz!

DEM Parti’den Kars Belediyesi’ne ait hayvan barınağına tepki: Birçok hayvan şu anda aç, hasta ve susuz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Açlık Gazze’yi insani çöküşe sürüklemektedir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Al Jazeera için makale yazdı. Erdoğan İsrail’in Gazze saldırılarına tepki gösterip “Açlık Gazze’yi insani çöküşe sürüklemektedir.” dedi.

AKP’den, İsrail’in Doğu Kudüs’ü Batı Şeria’dan ayıracak E1 projesine tepki: Soykırım eylemlerinin devamı

AKP’den, İsrail’in Doğu Kudüs’ü Batı Şeria’dan ayıracak E1 projesine tepki: Soykırım eylemlerinin devamı

Özgür Özel, Adana’dan Silivri’ye yürüyen CHP’li gençlere seslendi: Umudum yürüyüşünüzün ve mücadelemizin çok daha hızlı sonuç vermesi

Adana’dan Silivri’ye yürüyüş yapan CHP Adana Gençlik Kolları üyesi gençlerle görüntülü görüşen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Genç arkadaşların böyle iddialı çarpıcı bir eylemle Adana’dan Silivri’ye doğru yola çıkmış olmaları son derece kıymetli. Milletvekillerimiz, arkadaşlarımız sizlere yol boyunca destek ziyaretlerinde bulunacaklar ve eşlik edecekler. Ben de Ankara’ya geldiğinizde sizin yanınıza mutlaka geleceğim. Silivri’ye birlikte yürüyor olacağız. Umudum sizin bu yürüyüşünüzün ve bizim mücadelemizin çok daha hızlı sonuç vermesi” ifadelerini kullandı.

Gönül Yazar 89’uncu yaşını kutladı: ‘Yeni yaşımda belki koca olur’

Hakkında çıkan “Entübe edildi” iddialarını yalanlayan ‘Taş bebek’ lakaplı sanatçı Gönül Yazar, 89’uncu yaşını kutladı. Yazar’ın “Yeni yaşımda belki koca da olur” esprisi gündem oldu.

Erdoğan’ın eski hukuk danışmanından rest: ‘Kirli pazarlığın içerisinde olmayacağım’

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eski hukuk danışmanı ve ceza hukukçusu Prof. Dr. İzzet Özgenç Meclis’te kurulan süreç komisyonuna katılmayacağını duyurdu.