AKP’li Dağ’dan ‘Gezi’ açıklaması: ‘Her zaman yargılamayla karşı karşıya kalacaklar’

Hamza Dağ: “Gezi Olayları Soruşturması Hedeflerimizi Değiştiremez”

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir Kadın Kolları 7. Olağan İl Kongresi’nde 2013 Gezi Parkı eylemleriyle ilgili yeni soruşturmaya atıfta bulundu.

İzmir İktisat Kongre Binası’nda yapılan kongrede konuşan Dağ, “Bir taraf inşa ederken diğer taraf yıkar, yakar ve ateşi temsil eder. Habil toprakta, kabil ateşte. Hz. Ömer ile Ebu Cehil’in hikayesine bakın. Abdülhamid Han’a karşı 10 yılda bu coğrafyayı yerle bir eden İttihat ve Terakki. Kim hangi tarafta, siz neredesiniz? Biz neredeyiz? 23 yıl boyunca biz hep yapan ve inşa eden tarafta olduk. Bu ülkenin her köşesini kalkındırdık, insanların özgür olmaları için çabaladık. Ancak karşımıza; 2008’de kapatma davası, 2013’te Gezi Olayları, 17-25 Aralık, 15 Temmuz gibi olaylar çıktı. Tarihte neredeyiz? Toprakta mı, ateşte mi? Hepimiz topraktayız. Biz bu ülkeye katkı sunan taraftayız” şeklinde konuştu.

“Yargılanma Tehlikesiyle Karşı Karşıya Kalacaklar”

Related Posts

AKP İstanbul’da istifa! Sosyal medyadan duyurdu! Üsküdar İlçe Başkanı istifa etti

AKP İstanbul örgütünde dikkat çeken bir istifa gelişmesi yaşandı. Üsküdar İlçe Başkanı Erdem Demir sosyal medya hesabından görevinden istifa ettiğini açıkladı

Üç yıldır naaşı aranan Şehit Üsteğmen Melih Bozkurt’un son WhatsApp mesajı yürekleri burktu

Üç yıldır naaşı aranan Şehit Üsteğmen Nuri Melih Bozkurt’un WhatsApp’ta paylaştığı son mesajı ortaya çıktı.

Trump’tan, Elon Musk’ın parti kurma çalışmalarına ilk tepki: Bu fikir can sıkıcı, karışıklığa yol açacak

Trump’tan, Elon Musk’ın parti kurma çalışmalarına ilk tepki: Bu fikir can sıkıcı, karışıklığa yol açacak

Antalya’da aslan saldırısına uğramıştı: Çiftçi Süleyman Kır ilk kez konuştu

Antalya’nın Manavgat ilçesi Ilıca Mahallesi’nde bulunan ‘Land Of Lions Aslan Diyarı’ isimli hayvanat bahçesinden gece saat 03.21’de bir aslanın kaçtığı bildirildi. Kaçan aslan tarlada bekçilik yapan Süleyman Kır’a saldırdı. Çiftçi Kır, aslanın saldırı anını ilk kez anlattı.

Tekerlekli sandalyeyle hayata tutundu

Konya’da 7 yaşında geçirdiği çocuk felci nedeniyle 30 yaşına kadar evden çıkamayan Selvinaz Başoda (50), tekerlekli sandalye sahibi olunca yeniden hayata tutundu. O döneme kadar sadece arkadaşları tarafından dışarı çıkarıldığını ifade eden Başoda, “30 yaşıma kadar da evde hapis hayatı yaşadım. Yıllarca bir odada yaşadım” dedi.

Tüm dünyanın konuştuğu evi Rahmi Koç satın aldı

2006 yılında yayınlanan ve başrollerinde Meryl Streep ve Anne Hathaway’in yer aldığı Hollywood filmi Şeytan Marka Giyer’in çekildiği lüks konut geçtiğimiz günlerde 26,5 milyon dolara satılmıştı. Dünya basınına konu olan haberde evi satın alanın kim olduğu bulunamazken, lüks malikaneyi Koç Holding Yönetim Kurulu Şeref Başkanı Mustafa Rahmi Koç’un satın aldığı ortaya çıktı.