AKP’li güzellik kraliçesi Erdoğan’dan harçlığı kaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKP Aydın Kongresinde Vatandaşlara Seslendi

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP Aydın 8’inci Olağan İl Kongresi öncesinde halka seslendi. Konuşmasının ardından çocukların yanına gelen Erdoğan, onların elini öpmek istemesini geri çevirmedi ve onlara 200 lira verdi.

AKP Aydın milletvekili ve 2006 Türkiye Güzellik Kraliçesi Seda Sarıbaş, çocukların arasına girerek Erdoğan’ı selamladı ve elini öptü. Erdoğan da Sarıbaş’a 200 Türk Lirası harçlık verdi.

AKP’li Sarıbaş, yıllar önce İbrahim Tatlıses’in “Tamam aşkım” klibinde de yer almasıyla da tanınıyor.

Related Posts

Uykudan uyandılar ne olduğunu şaşırdılar: Bina boşaltıldı

Tekirdağ’da çökme riski bulunan metruk bina, bitişiğindeki apartmana yaslandı. Apartmanda yaşayan 5 aile, tahliye edildi.

Çeşme’de İşe Alınan Görevli Baltayla Öldürüldü

Eski site görevlisi S.Ş., yeni görevlisi Soner Boztepe’yi baltayla öldürdü, tutuklandı.

İsrail’in Süveyda Planı

Prof. Dr. Aydal, İsrail’in Süveyda’da Dürzileri kullanarak Arapları hedef aldığını belirtti.

Beşiktaş’ta Shakhtar maçı öncesi sakatlık!

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 2. ön elemesinde oynayacağı Shakhtar maçı öncesi sakatlık açıklaması yayımladı.

Göztepe’de Brezilya Rüzgarı

Göztepe, Slovenya kampında 8 Brezilyalı futbolcusuyla transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Sivasspor, Çağlayan Menderes’i Kadrosuna Kattı

TFF 1. Lig ekiplerinden Sivasspor, geçtiğimiz sezon Sarıyer’de şampiyonluk yaşayan tecrübeli stoper Çağlayan Menderes ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Menderes, yeni sezon hazırlıkları kapsamında takıma katılacak.