Aydın’dan çalınan hayvanlar Kayseri’de bulundu

Çine ilçesi Kasar Mahallesi’nde yaşanan olayda, M.E.A. adlı şahsa ait 2 büyükbaş hayvanın kaybolmasıyla ilgili şüpheler artmıştı. Tel çitlerle çevrili araziden çalındığı düşünülen hayvanlar için durum Çine İlçe Jandarma Komutanlığı’na bildirildi. Yapılan detaylı araştırma sonucunda, 18 Aralık 2024 tarihinde hayvan hırsızlığı suçundan yakalanan ve tutuklanan A.Y. (31) isimli kişinin söz konusu hayvanları çaldığı ortaya çıktı.

A.Y.’nin çalmış olduğu büyükbaş hayvanları Çine ilçesinden bir kişiye para karşılığı sattığı belirlendi. Yapılan inceleme neticesinde çalınan hayvanların Aydın, Aksaray ve Kayseri gibi farklı illere satıldığı tespit edildi. Ancak, hayvanlar Kayseri İl Jandarma Komutanlığı’nın koordinasyonunda canlı olarak bulunarak güvence altına alındı. Olayla ilgili adli süreç devam etmektedir.

Related Posts

Mali’de Cumhurbaşkanı’nın görev süresi uzatıldı

Mali’de Cumhurbaşkanı ‘nın 2025’ten itibaren yeniden seçilme hakkı tanıyan yasa tasarısı kabul edildi.

CHP’li Öztunç’tan ‘Gazze’de soykırım yok’ diyen Alman vekile sert tepki: ‘Bu çağın Hitler’i Netanyahu’dur’

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı Parlamenter Asamblesi (AGİT PA) Genel Kurulu’nda Alman bir üyenin “Gazze’de soykırım yoktur” sözleri üzerine, “Bu çağın Hitler’i Netanyahu’dur. Cesur olun vicdanlı olun ve bunu kabul edin” dedi.

Son Dakika… MSB açıkladı: ‘Son 1 haftada 3 PKK’lı terörist teslim oldu’

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri ve Bakanlık Sözcüsü Tuğamiral Zeki Aktürk, “Türk Silahlı Kuvvetlerimizin devam eden operasyon ve arama-tarama faaliyetleri kapsamında son bir haftada; 3 PKK’lı terörist teslim olmuş, Pençe-Kilit başta olmak üzere operasyon bölgelerinde teröristlere ait barınak, sığınak ve mağaralarda tespit edilen çok sayıda silah, mühimmat ve yaşam malzemesi kullanılamaz hâle getirilmiştir” dedi.

‘Yenidoğan çetesi’ davasına 3 tahliye! Tutuklu sayısı 16’ya düştü

İstanbul’da yenidoğan bebekleri anlaşmalı özel hastanelerin ilgili ünitelerine sevk ederek, haksız kazanç sağlayan ve kusurlu davranışlarda bulunarak ölümlerine neden oldukları iddiasıyla 59 kişinin yargılandığı davada 3 kişi tahliye edildi. Davada tutuklu sayısı 16’ya düştü.

İran’dan çok konuşulacak nükleer hamlesi: Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan onayladı

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı (UAEA) ile iş birliğinin askıya alınmasına ilişkin yasayı resmen onayladı. Pezeşkiyan, İran Atom Enerjisi Kurumu, Yüksek Ulusal Güvenlik Konseyi ve Dışişleri Bakanlığı’na hitaben …

Küstah karikatür açık bir kışkırtma

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Leman dergisindeki küstah karikatürü, mizah kisvesiyle yapılan açık bir kışkırtma, alçakça bir provokasyon olarak nitelendirdi. Sorumluların hukuk önünde hesap vereceğini belirten Erdoğan, “Haklıyken haksız konuma düşecek adımlardan herkes uzak durmalıdır. Öfkenin aklı perdelemesine hiçbir genç kardeşim izin vermemelidir” çağrısı yaptı.