Bir araç hastane bahçesindekilerin arasına daldı: Bir kişi öldü!

Diyarbakır’da Cip Kazası: Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Diyarbakır’da sürücüsünün manevra yapmak isterken kontrolünü yitirdiği cip, hastane bahçesinde dinlenme alanındakilerin arasına daldı. Kazada, Aygün Batmaz (45) hayatını kaybetti.

Olay, öğleden sonra Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin bahçesinde meydana geldi. M.E.’nin (52) manevra yapmak isterken kontrolünü yitirdiği 21 AGD 230 plakalı cip, hastane bahçesindeki dinlenme alanında bulunanların arasına daldı. Kazada yaralanan Aygün Batmaz’a ilk müdahale hastane personeli tarafından yapıldı. Ancak tüm çabalara rağmen Batmaz kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Cenaze işlemleri için ise Batmaz’ın cenazesi hastane morguna götürüldü.

Olayın ardından sürücü gözaltına alınırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kazanın detaylarına ilişkin soruşturma devam ediyor.

Related Posts

Konya’da Tarihi Eser Kaçakçılığı Operasyonu

Konya’da düzenlenen operasyonda 1912 sikke ve 196 tarihi obje ele geçirildi, bir şüpheli tutuklandı.

Kdz. Ereğli Belediyesi’nde Görev Değişiklikleri

Kdz. Ereğli Belediyesi’nde Temizlik İşleri Müdürü Koray Sivrikaya, Ulaştırma Müdürü olarak atandı ve iki müdürlüğü birlikte yürütecek. Rıdvan Korkmaz ise İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nde Makine Mühendisi olarak görevlendirildi.

50 bin TL’ye eski eşinin motosikletini kundakladı

Çanakkale’de bir kişi, boşandığı eski eşinin motosikletini 50 bin TL’ye kundaklattı.

Orman Bölge Müdürü alevlerin arasında kaldı! Acil koduyla yardım istendi

Türkiye’nin yangınlarla mücadelesi sürüyor. Eskişehir Seyitgazi’de meydana gelen yangında dehşet verici bir an yaşandı. Orman Bölge Müdürü İsmail Çetin’in de aralarında olduğu müdahale ekibi alevlerin arasında kaldı. Ekibi kurtarmak için helikopterlerle su atıldı

Samsun’da Mezarlıkta Tarihi Tabanca Bulundu

Samsun’da mezar yapımında kazılan alanda, 1910-1945 arası döneme ait paslanmış tabanca bulundu.

AYM’den CHP’nin HSK itirazına ret

Anayasa Mahkemesi, CHP’nin HSK üyelik seçimlerinin iptali istemini oy çokluğuyla reddetti.