Devlet Bahçeli’nin sağlık durumu hakkında yeni açıklama

MHP Genel Başkan Başdanışmanı Yıldıray Çiçek’ten Devlet Bahçeli’nin Sağlık Durumuna İlişkin Açıklama

MHP Genel Başkan Başdanışmanı Yıldıray Çiçek, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin sağlık durumuna yönelik açıklamalarda bulundu.

Çiçek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Bahçeli’nin sağlık sorununu kötü niyetli bir şekilde yorumlamanın, gelecek planları için bir fırsat olarak görmemenin vicdansızlık olduğunu dile getirdi.

Önceki yaşamında da sağlık sorunlarıyla karşılaşan Bahçeli’nin, tüm zorlukları milletin dualarıyla atlattığını vurgulayan Çiçek, “Ne yazık ki, daha önceki sağlık sorunlarında olduğu gibi bugün de sosyal medyayı kirleten insanlar tekrar ortaya çıktı.” şeklinde konuştu.

Çiçek, bu kişilerin “sosyal medyada her türlü çirkinlik, iğrençlik ve ahlaksızlığı sergileyerek yuvalandıklarını” belirterek, “Devlet Bahçeli’nin sağlığı üzerinden sadece kendi çıkarlarını düşünen senaryolar üretmektedirler.” dedi.

HUKUKİ İŞLEMLER BAŞLATILDI

Çiçek, söz konusu kişilere karşı hukuki sürecin başlatıldığını bildirerek, “Lider Devlet Bahçeli’nin sadık evlatları dua ile desteklerken, Türk milletine zarar verme çabasında olanlar beddua ederek, planlarını güncelleyerek yine şeytanın oyuncağı olmuşlardır. Sayın Devlet Bahçeli’nin sağlığı, dostları sevindirip, düşmanları üzecek, plan yapanları kahredecek derecede iyidir.” şeklinde değerlendirmede bulundu.

Related Posts

İki nükleer güç kılıcını kuşandı: Patlamalar bölgeyi sarstı, hava trafiği durdu, siviller kaçıyor

Çatışmaların sürdüğü Hindistan ve Pakistan arasındaki Keşmir bölgesinde gerilim durulmuyor. Hindistan hava saldırıları sonrası Lahor’da bir patlama meydana geldi. Hat boyu çatışmalar devam ederken, uluslararası uçaklar hava sahasından kaçınarak dünya hava trafiğini tıkadı. İki nükleer güç arasındaki gerilim hızla tırmanırken, dünya ülkeleri itidal çağrısı yaptı.

İstanbul’da IŞİD operasyonunda 23 gözaltı kararı

İstanbul’da, terör örgütü IŞİD’e yönelik operasyonda 16 şüpheli gözaltına alındı. Firari 7 şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

CHP’li Murat Emir’den Hakan Fidan’a ‘diploma’ sorusu: ‘YÖK’ün tanıdığı ve YÖK’ün denkliğini kabul ettiğine dönük hiçbir bilgi yok’

CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, kendisine 200 bin TL’lik tazminat davası açtığını duyurduğu Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın özgeçmişinde lisansını tamamladığı söylenen Maryland Üniversitesi’ne bağlı Almanya’da askerlerin gitmesi için açtığı üniversiteyi YÖK’ün tanıyıp tanımadığını sordu.

CHP’nin ‘Özgür Özel’e saldırı araştırılsın’ önergesi AK Parti ve MHP oylarıyla reddedildi

CHP’nin, Genel Başkan Özgür Özel’e yönelik saldırının araştırılması talebiyle sunduğu önerge, TBMM Genel Kurulu’nda AK Parti ve MHP oylarıyla kabul edilmedi.

Pakistan’ın Lahor kentindeki patlamalar paniğe neden oldu

Pakistan’ın Lahor kentindeki birden fazla noktada patlamaların meydana geldiği bildirildi. Bölgede Hindistan’a ait bir insansız hava aracının (İHA) düşürüldüğü iddia edilirken, İHA ya da füze saldırısı şüphesi ile soruşturma başlatıldı. Hindistan ile …

Kavurucu sıcaklara sağanak molası! Sıcaklık 10 derece birden düşecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün raporuna göre Türkiye genelinde hafta sonundan itibaren hava sıcaklıkları düşecek, sağanak yağışlar etkili olacak.