İsrailli aşırı sağcı eski milletvekili: ‘Gazze’deki her çocuk her bebek bir düşmandır’

İsrail’li Aşırı Sağcı Politikacıdan Şok Açıklamalar

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’ya yakınlığıyla bilinen İsrail’li aşırı sağcı eski milletvekili Feiglin, Kanal 14 televizyonuna verdiği röportajda Gazze ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Gazze’nin tamamen işgal edilmesi gerektiğini savunan Feiglin, ardından buralara yerleşim birimleri kurulması gerektiğini vurgulayarak, “burada tek bir Filistinli çocuğun bile kalmaması” gerektiğini belirtti.

Feiglin, “Gazze’nin varlığına karşı savaşta olduklarını” belirterek, “Gazze’deki her çocuk, her bebek bir düşmandır” ifadesini kullandı.

“Şu anda (Gazze’de) süt verdiğiniz her çocuk 15 yıl sonra oğlunuzu katledecek.” diyen Feiglin, Gazze’ye yapılan insani yardım girişlerine karşı çıktığını açıkladı.

2 aydır yardım TIR’ları Gazze’ye girmiyor

18 Mart’tan itibaren 2 ay boyunca Gazze’ye yardım TIR’larının girişine izin verilmeyen İsrail yönetimi, uluslararası baskılar sonucunda 19 Mayıs’ta sınırlı sayıda yardım TIR’ına izin verdi.

İsrail ordusundan yapılan açıklamaya göre, 93 yardım TIR’ı Gazze’ye geçti ancak BM, bu yardımların henüz Filistinlilere ulaştırılmadığını belirtti.

Related Posts

Altın almaya geldi bileklik çaldı!

Altın alma bahanesiyle kuyumcuya giren bir kadın, vitrindeki bilekliği çaldı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Bağırsak dostu! Tezgahlarda yerini aldı: 20 TL!

Kahramanmaraş’ta yetiştirilen ürünlerden yörede nohut firiği olarak bilinen ‘yeşil nohut’ tezgahlarda yerini aldı.

Görüntüleri sosyal medyada gündem olmuştu: Trump’tan Macron’a evlilik tavsiyesi

ABD Başkanı Donald Trump, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve eşi Brigitte’in sosyal medyada gündem olan görüntülerine ilişkin konuştu. Macon’a evlilik tavsiyesinde bulunan Trump, “Kapının kapalı okaldığından emin olunmalı” dedi.

Hafta sonu planlarınızı rafa kaldırın! Bahar havasına yağış molası

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hafta sonu yurt genelinde sağanak yağışların etkili olacağını duyurdu. 19 il için sarı kodlu uyarı yapıldı. Marmara’da kuvvetli rüzgar beklenirken, doğu bölgelerde sıcaklıklar artacak.

Özgür Çelik hakkında düzenlenen iddianame kabul edildi: 15,5 yıla kadar hapis cezası ve siyasi yasak isteniyor

Özgür Çelik hakkında düzenlenen iddianame kabul edildi: 15,5 yıla kadar hapis cezası ve siyasi yasak isteniyor

Mekke’de ‘sıcaklık’ ve ‘izdiham’ çalışması

Suudi yetkililer, hacdaki ‘izdiham ve sıcaklığın’ etkisini azaltmak için yapılan çalışmaları anlattı. Buna göre Arafat’tan Kabe’ye uzanan 23 km’lik yol düzenlenirken yolun zeminine 50 dereceye varacak sıcaklığın etkisini azaltacak izolasyon malzemesi döşeniyor. Kavurucu sıcaklık yola konulan vantilatör ve soğuk su fıskiyeleriyle düşürülüyor. Cemerat’taki izdihamı önlemek için de iyileştirmeler yapılıyor.