İzmir Çiğli’de kadın sağlığına destek

İZMİR (İGFA) – Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, kadınların sağlıklı yaşamlarını sürdürebilmeleri ve sağlık bilincinin artması için çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

Çiğli Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikler, kadın sağlığına dikkat çekmeyi ve sağlıklı yaşamı teşvik etmeyi amaçlamaktadır. Etkinlikler, her yaş grubundan kadına ulaşarak, sağlıklı yaşam alışkanlıklarının oluşturulmasına destek olmaktadır.

Etkinlikler kapsamında, kadınların kendi vücut yapılarını tanımaları, temel cinsel sağlık ve üreme sağlığı konularında doğru bilgilere erişmeleri sağlanmaktadır. Ayrıca, katılımcılara sağlık sorunlarını önleyici tedbirlerin önemi vurgulanmakta ve kadın sağlığını etkileyen problemlere karşı koruyucu bilgiler sunulmaktadır. Riskli sağlık alışkanlıklarının yerine doğru sağlık davranışları geliştirilmesine yönelik bilgiler de etkinliklerde paylaşılmaktadır.

BAŞKAN YILDIZ: “KADINLARIN YANINDAYIZ”

Çiğli Belediye Başkanı Yıldız, kadın sağlığına ve kadınların bilinçlenmesine büyük önem verdiklerini belirterek, “Kadın Sağlığı İçin Mahalle Buluşmaları” etkinliklerini Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü aracılığıyla başlattıklarını dile getirdi. Yıldız, “Kadınlar, ailelerin ve toplumun temel taşlarıdır. Sağlıklı bir toplum için ilk adım, kadınların sağlıklı olmalarıdır. Bu etkinliklerle amaçladığımız, kadınların sağlıklarını korumalarına ve bilinçlenmelerine destek olmaktır. Her yaş grubundan kadına ulaşarak, riskli sağlık alışkanlıklarının yerine doğru davranışlar kazandırmayı hedefliyoruz. Bu buluşmaların, kadınların sağlık bilincini artıracağına ve kendilerini daha güçlü hissettireceğine inanıyoruz” dedi.

Related Posts

NYT: Netanyahu siyasi çıkarı için savaşı uzattı ve genişletti

NYT: Netanyahu siyasi çıkarı için savaşı uzattı ve genişletti

Erdoğan’ın konuşması ‘tarihi’ çıkmadı, Cemal Enginyurt’tan tepki geldi: ‘Ne konuşmaydı be, tarihi yeniden yazdı…’

Terör örgütü PKK’nin sembolik silah bırakma sürecinin başlamasının ardından değerlendirmelerde bulunan AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, “tarihi” denilen konuşmasını bu sabah yaptı. CHP’li Cemal Enginyurt, sosyal medyadan Erdoğan’ın “tarihi” olması beklenen konuşmasını eleştirdi.

ABD Dışişleri Bakanlığı 1300’ten fazla personelini işten çıkardı

Dışişleri Bakanlığı binası lobisinde ve kapı önünde toplanan personel, binayı ellerinde taşıdıkları kişisel eşyalarıyla terk eden arkadaşlarını alkışlayarak teselli etti. Bir gün önce işten çıkarılmaların başlayacağını ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı …

Ukrayna’nın yeni Ankara Büyükelçisi Celal gündemi değerlendirdi: ‘İstiyoruz ki Karadeniz’de barış olsun’

Ukrayna’nın yeni Ankara Büyükelçisi Neriman Celal, Rusya ile ülkesi arasındaki savaşa ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kiev yönetiminin müzakerelere hazır olduğunu belirten Celal, Türkiye ile Ukrayna arasındaki yakın ilişkilere de dikkat çekti ve Karadeniz’de barış istediklerini dile getirdi.

Çin hazırlıklara başladı: ABD ihtimali masada

Çin, Tayvan veya ABD ile yaşanabilecek çatışma ihtimaline karşı Pasifik’teki çalışmalarına hız verdi. Çin’in sivil araştırma gemileri, Tayvan ve Guam yakınlarında sistemli veri toplama çalışmaları yürütüyor.

Kate kraliyet töreninde

Prenses Kate, koyu kırmızı Givenchy imzalı bir elbise ve ‘Lover’s Knot’ (Aşık Düğümü) tacıyla resepsiyona katıldı.