Kamyon uçuruma yuvarlandı: Sürücü hayatını kaybetti

Yüksekova ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kamyon uçuruma düştü. Jandarma ve sağlık ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Ekipler, kaza sonucu araçta sıkışan sürücüyü kurtarmak için yoğun çaba sarf etti. Uzun uğraşlar sonucu şoförün cansız bedeni çıkarılarak hastane morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili detaylı inceleme başlatan jandarma ekipleri, kaza nedenini belirlemek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Related Posts

8.8’le sarsıldı, yıkılmadı… Rus deprem uzmanlarından 6 Şubat yorumu: ‘Mantık ölçüleri aşılmış’

Rus uzmanlar, Kamçatka Yarımadası’nda meydana gelen 8,8 büyüklüğündeki depremle yaklaşık iki buçuk yıl önceki Kahramanmaraş depremlerini karşılaştırdı. Binalara “af” getirilmesini eleştiren uzmanların, 6 Şubat’ta yıkılan binalara dair “mantık ölçüleri aşılmış” yorumu dikkat çekti.

Çeşme’de Eğlence Mekanında Kavga: 7 Yaralı

Çeşme’deki bir eğlence mekanında çıkan kavgada 2’si kurşunla 7 kişi yaralandı, 2 şüpheli gözaltında.

Fenerbahçe, Beşiktaş, Başakşehir ve Samsunspor’un rakipleri yarın belli olacak

UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nde play-off turu kuraları yarın çekilecek.

13 dakika suyun altında kalıyorlar, okyanusun ortasında yaşıyorlar: Yüzyıllardır karaya ayak basmıyorlar

Tarih boyunca insanlar, topluluk halinde türlü yaşam şartlarına ayak uydurdu. Ancak Bajau halkı, halen devam ettirdiği ‘okyanusun ortasındaki yaşamları’ ile dikkat çekiyor. Üyeleri arasında denizin altında 13 dakika nefes almadan durabilen bile var.

Doğu kavruldu: 7 kent 40 derecenin üzerine çıktı

İç ve batı kesimler sağanak geçişleri ve rüzgarla bir nebze serinledi ancak dün doğu illeri yine çok sıcaktı. En yüksek sıcaklık 43.8 dereceyle Şırnak’ın Cizre ilçesinde ölçüldü.

Ukrayna’daki Zaporijya Nükleer Santrali vuruldu

Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı (UAEA), Ukrayna’daki Zaporijya Nükleer Santrali’nin destek tesislerinin vurulduğunu aktardı.