Kocaeli’de ATM’den para çekerken silahlı saldırıya uğrayan kişi öldü

Kocaeli’nin Karamürsel İlçesinde ATM’den Para Çekerken Silahlı Saldırıya Uğrayan Kişi Hayatını Kaybetti

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde bulunan 4 Temmuz Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda yaşanan olayda, 56 yaşındaki Maksut Beytaş adlı bir kişi, ATM’den para çekmek isterken 22 yaşındaki U.B. tarafından silahlı saldırıya uğradı.

Olayın hemen ardından ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrolde, Beytaş’ın hayatını kaybettiği tespit edildi.

Kaçan saldırgan U.B. ise polis ekipleri tarafından İstanbul’un Sancaktepe ilçesinde yakalandı. Şu anda zanlının emniyetteki işlemleri devam etmektedir.

Yaşanan bu üzücü olayla ilgili detaylar geliştikçe haberi güncelleyeceğiz. Olayın detaylarıyla ilgili en güncel bilgilere ulaşmak için sitemizi takip etmeye devam edin. (AA)

Related Posts

ABD Dışişleri Bakanlığı 1300’ten fazla personelini işten çıkardı

Dışişleri Bakanlığı binası lobisinde ve kapı önünde toplanan personel, binayı ellerinde taşıdıkları kişisel eşyalarıyla terk eden arkadaşlarını alkışlayarak teselli etti. Bir gün önce işten çıkarılmaların başlayacağını ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı …

Ukrayna’nın yeni Ankara Büyükelçisi Celal gündemi değerlendirdi: ‘İstiyoruz ki Karadeniz’de barış olsun’

Ukrayna’nın yeni Ankara Büyükelçisi Neriman Celal, Rusya ile ülkesi arasındaki savaşa ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kiev yönetiminin müzakerelere hazır olduğunu belirten Celal, Türkiye ile Ukrayna arasındaki yakın ilişkilere de dikkat çekti ve Karadeniz’de barış istediklerini dile getirdi.

Çin hazırlıklara başladı: ABD ihtimali masada

Çin, Tayvan veya ABD ile yaşanabilecek çatışma ihtimaline karşı Pasifik’teki çalışmalarına hız verdi. Çin’in sivil araştırma gemileri, Tayvan ve Guam yakınlarında sistemli veri toplama çalışmaları yürütüyor.

Kate kraliyet töreninde

Prenses Kate, koyu kırmızı Givenchy imzalı bir elbise ve ‘Lover’s Knot’ (Aşık Düğümü) tacıyla resepsiyona katıldı.

Vatikan’da kritik ziyaret: Zelenski ile Papa görüştü

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Katoliklerin ruhani lideri ve Vatikan Devlet Başkanı Papa 14’üncü Leo ile bir araya geldi.

105 kişi hayatını kaybetmişti! MHP’li eski belediye başkanına 21 yıl hapis

Adana Bölge Adliye Mahkemesi 14. Ceza Dairesi, 6 Şubat depremlerinde 105 kişinin hayatını kaybettiği Bilge Sitesi davasında, eski MHP’li Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, imar müdürlüğü çalışanı Sevinç Ayşe Argun, fenni mesuller Ayhan Gedik ve Haluk Koç’a verilen 21’er yıl hapis cezasını hukuka uygun buldu.