MHP’li Özdemir’den Kartalkaya faciasının ardından yeni kanun teklifi

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Yangın Sonrası Önemli Kanun Teklifini Meclise Sundu

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Bolu Kartalkaya’daki otelde meydana gelen yangın faciasının ardından Meclise Belediye Kanunu’nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi hazırlayarak sundu.

Özdemir, her ilde itfaiye ekiplerinin yangın ve diğer afetlere en fazla 10 dakikada müdahale etmelerini zorunlu hale getirmeyi amaçlayan kanun teklifiyle ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Özdemir, şu ifadeleri kullandı:

“Ülkemizde yangın ve diğer afetlere müdahale süresinin insan hayatı açısından ne kadar kritik olduğunu Bolu’daki acı olayda çok net bir şekilde gördük. Her ilimizde itfaiye ekiplerinin en fazla 10 dakikada yangın ve diğer afetlere müdahale etmelerini zorunlu kılacak kanun teklifimizi Meclise sunduk. Aynı zamanda turizm tesislerinin periyodik olarak denetlenmesini sağlayan kanun teklifimizi de hazırlıyoruz. Parti liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin de belirttiği gibi MHP olarak, benzer felaketlerin tekrar yaşanmaması ve sorumluların cezalandırılması adına atılması gereken adımları kararlılıkla takip edeceğiz.”

Related Posts

Çorlu’da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Gözaltı

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde düzenlenen operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı, uyuşturucu ele geçirildi.

AA duyurdu… İmamoğlu’nun ‘yüksek lisans’ diploması iptal edildi

Anadolu Ajansı, Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan CHP’nin cumhurbaşkanı adayı ve görevden alınan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yüksek lisans diplomasının da iptal edildiğini duyurdu.

AYM kararı KUMPASDER’i kızdırdı… Konu: Balyoz kumpası

Yüce Divan’da, FETÖ talimatıyla Balyoz kumpası davasını onadıkları gerekçesiyle yargılanan eski Yargıtay üyeleri Ahmet Toker, Abdurrahman Kavun ve Hamza Yaman’a, 1 yıl 10 ay 15’er gün hapis cezasına çarptırılması KUMPASDER tarafından tepkiyle karşılandı.

Sarıgerme’de Orman Yangını Kontrol Altında

Muğla’nın Sarıgerme Mahallesi’nde çıkan orman yangını 2 saat içinde kontrol altına alındı.

Fırat Nehri’nde kaybolan 15 yaşındaki Mustafa’dan acı haber

Gaziantep’te serinlemek için girdiği Fırat Nehri’nde kaybolan 15 yaşındaki Mustafa Yılmaz’ın cansız bedeni bulundu.

DEM Parti’nin komisyona vereceği 4 üyenin isimleri belli oldu

DEM Parti’nin komisyona vereceği 4 üyenin isimleri belli oldu