MSB’den operasyon: 10 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi

MSB: Pençe-Kilit Operasyon Bölgesinde 10 PKK’lı Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyinde gerçekleştirilen Pençe-Kilit operasyonunda 10 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, “Türk Silahlı Kuvvetleri, terörist temizliği konusundaki kararlılığını sürdürerek, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyon bölgesi ile Hakurk ve Gara bölgelerinde tespit edilen 10 PKK’lı teröristi etkisiz hale getirmiştir. Terörle mücadelede azimli ve kararlı bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz!” ifadelerine yer verildi.

Related Posts

Uykudan uyandılar ne olduğunu şaşırdılar: Bina boşaltıldı

Tekirdağ’da çökme riski bulunan metruk bina, bitişiğindeki apartmana yaslandı. Apartmanda yaşayan 5 aile, tahliye edildi.

Çeşme’de İşe Alınan Görevli Baltayla Öldürüldü

Eski site görevlisi S.Ş., yeni görevlisi Soner Boztepe’yi baltayla öldürdü, tutuklandı.

İsrail’in Süveyda Planı

Prof. Dr. Aydal, İsrail’in Süveyda’da Dürzileri kullanarak Arapları hedef aldığını belirtti.

Beşiktaş’ta Shakhtar maçı öncesi sakatlık!

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 2. ön elemesinde oynayacağı Shakhtar maçı öncesi sakatlık açıklaması yayımladı.

Göztepe’de Brezilya Rüzgarı

Göztepe, Slovenya kampında 8 Brezilyalı futbolcusuyla transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Sivasspor, Çağlayan Menderes’i Kadrosuna Kattı

TFF 1. Lig ekiplerinden Sivasspor, geçtiğimiz sezon Sarıyer’de şampiyonluk yaşayan tecrübeli stoper Çağlayan Menderes ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Menderes, yeni sezon hazırlıkları kapsamında takıma katılacak.