TEM Otoyolu’nda Kaza: 2 Yaralı

Ümraniye’de TEM Otoyolu’nda Meydana Gelen Trafik Kazası

Ümraniye ilçesinde TEM Otoyolu’nda meydana gelen trafik kazasında, seyir halindeki bir otomobil aynı istikamette ilerleyen bir yolcu otobüsüne arkadan çarptı. Kazada 2 kişi yaralanırken, otoyolda trafik bir süre aksadı.

Olay, saat 02.15 sıralarında TEM Otoyolu Çamlık Mahallesi mevkiinde gerçekleşti. Plakası belirlenemeyen otomobil, Edirne istikametine seyir halindeyken sürücüsünün kontrolünü kaybederek aynı yönde ilerleyen yolcu otobüsüne arkadan çarptı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Otomobilde bulunan 2 kişi, itfaiye ekiplerinin ve çevredeki vatandaşların yardımıyla araçtan çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı. Trafik akışı, araçların kaldırılmasının ardından normal seyrine döndü.

Related Posts

Küçük Elif’ten Örnek Davranış

2,5 yaşındaki Elif Aden, parkta temizlik yaparak çevre bilinci oluşturdu. Ailesiyle örnek oldular.

Denizde can pazarı: Sürüklenen tekneden 4 Kişi kurtarıldı

Muğla’nın Fethiye ilçesi açıklarında sürüklenen teknedeki dört kişi Kıyı Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kurtarıldı.

İmamoğlu’ndan Altan Öymen mesajı

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı ve tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün hayatını kaybeden eski CHP Genel Başkanı, gazeteci ve siyasetçi Altan Öymen için başsağlığı mesajı yayımladı.

Abdullah Gül’ün eşinin çantası İngiltere’de gündem oldu

Oxford Üniversitesi bünyesindeki Oxford İslam Araştırmaları Merkezi (OCIS), 40. kuruluş yıl dönümünü görkemli bir etkinlikle kutladı. İngiltere’deki yerleşkede düzenlenen programa, dünyanın dört bir yanından akademisyenler, kanaat önderleri ve devlet temsilcileri katıldı. Türkiye’den ise 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül’ün katılımı dikkat çekti.

AB, 4 Türk şirketi kara listeye aldı

AAvrupa Birliği (AB), Ukrayna’ya karşı savaşından dolayı Rusya’nın petrol ve enerji sektörlerini hedef alan 18. yaptırım paketinde mutabakata vardı. Listede 4 Türk şirketi yer aldı.

Mutlu Barış Harekatı’nın 51. Yıldönümü

Bakan Güler, KKTC’de Mutlu Barış Harekatı’nın 51. yıl dönümü resepsiyonuna katıldı.