Tuzla’da Bina Tahliye Edildi

Tuzla’da duvarlarında kabarma ve çatlaklar oluşan 4 katlı bina tedbiren tahliye edilerek mühürlendi.

Alınan bilgiye göre, Evliya Çelebi Mahallesi Ela Sokak’taki site içinde 16 dairenin bulunduğu binanın duvarlarında kabarma ve çatlaklar oluştuğu ihbarı üzerine belirtilen adrese itfaiye, polis, AFAD ve zabıta ekipleri sevk edildi.

Ekipler, yaptıkları ön inceleme sonrası binanın tedbir amaçlı tahliye edilmesine karar verdi.

Bina boşaltılarak mühürlenirken, ekipler bina çevresinde güvenlik önlemi aldı.

Tahliye edilen ailelerden bir kısmının yakınlarının evlerine gittiği, gidecek yeri olmayanların ise kaymakamlık tarafından otellere yerleştirileceği belirtildi.

Ekiplerin bina önündeki bekleyişi sürüyor.

Bina sakini Hidayet Hasanoğlu, evin duvarında çatlama sesleri duyduktan sonra ekiplere bilgi verdiklerini söyledi.

Hasanoğlu, ekipler geldikten sonra binanın risk teşkil ettiğini öğrendiklerini belirterek, binanın tedbir amaçlı boşaltıldığını ifade etti.

Related Posts

Göztepe’de Brezilya Rüzgarı

Göztepe, Slovenya kampında 8 Brezilyalı futbolcusuyla transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Sivasspor, Çağlayan Menderes’i Kadrosuna Kattı

TFF 1. Lig ekiplerinden Sivasspor, geçtiğimiz sezon Sarıyer’de şampiyonluk yaşayan tecrübeli stoper Çağlayan Menderes ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Menderes, yeni sezon hazırlıkları kapsamında takıma katılacak.

Kıbrıs Barış Harekatı’na Katılan Mücahitlerin Anıları

51 yıl önceki Kıbrıs Barış Harekatı’na katılan mücahitler, o zorlu günleri anlattı.

Hayranının Acun Ilıcalı’ya seslenişi bomba: Tayyip Erdoğan gibi…

Eski Fenerbahçe yöneticisi ve Hull City Başkanı Acun Ilıcalı, yaz tatilini Çeşme’de sürat teknesiyle geçirdi. Ilıcalı, burada hayranlarıyla buluşup fotoğraf çektirdi. O anlarda bir hayranının “Yolun Recep Tayyip Erdoğan gibi olsun” demesi ise sosyal medyada gündem oldu.

Benfica, Orkun Kökçü yerine getirilen ismi resmen açıkladı!

Benfica’da Orkun Kökçü’nün ayrılığı sonrası orta sahaya transfer edilen isim açıklandı.

Sel sularının içinde yayın yapan muhabir akıntıya kapıldı

Pakistan’da muson yağmurlarının yol açtığı seller nedeniyle ülkede 159 kişi hayatını kaybetti, en az 300 kişi de yaralandı. Felaketin boyutu her geçen gün ağırlaşırken sel sularının içinde yayın yapan muhabir akıntıya kapıldı. Suyun kuvvetiyle savrulan muhabir, “Görüyorsunuz su beni itiyor. Burada durmak çok zor. Kendimi güvene almalıyım” ifadelerini kullandı.