Yeni Yol TBMM’de ilk grubunu yapacak

Yeni Yol Grubu TBMM’DE İlk Toplantısını Gerçekleştirecek

Ankara (İGFA) – Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) dikkat çeken oluşumu Yeni Yol Grubu, yarın ilk grup toplantısını gerçekleştirecek. Saadet Partisi, Gelecek Partisi ve DEVA Partisi’nden milletvekillerinin bir araya gelerek oluşturduğu Yeni Yol Grubu, muhalefetin TBMM’deki etkinliğini artırmayı hedefliyor. Grubun ilk toplantısı 15 Ocak Çarşamba günü saat 9.30’da gerçekleşecek ve üç genel başkan da toplantıda konuşma yapacak.

Toplantıda ilk olarak DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan kürsüye çıkacak ve ardından Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan sırasıyla konuşma yapacaklar. Özellikle DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın, resmi olarak ilk defa grup toplantısı kürsüsünde olacak olması dikkat çekiyor.

Related Posts

İsrail’in Süveyda Planı

Prof. Dr. Aydal, İsrail’in Süveyda’da Dürzileri kullanarak Arapları hedef aldığını belirtti.

Beşiktaş’ta Shakhtar maçı öncesi sakatlık!

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 2. ön elemesinde oynayacağı Shakhtar maçı öncesi sakatlık açıklaması yayımladı.

Göztepe’de Brezilya Rüzgarı

Göztepe, Slovenya kampında 8 Brezilyalı futbolcusuyla transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Sivasspor, Çağlayan Menderes’i Kadrosuna Kattı

TFF 1. Lig ekiplerinden Sivasspor, geçtiğimiz sezon Sarıyer’de şampiyonluk yaşayan tecrübeli stoper Çağlayan Menderes ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Menderes, yeni sezon hazırlıkları kapsamında takıma katılacak.

Kıbrıs Barış Harekatı’na Katılan Mücahitlerin Anıları

51 yıl önceki Kıbrıs Barış Harekatı’na katılan mücahitler, o zorlu günleri anlattı.

Hayranının Acun Ilıcalı’ya seslenişi bomba: Tayyip Erdoğan gibi…

Eski Fenerbahçe yöneticisi ve Hull City Başkanı Acun Ilıcalı, yaz tatilini Çeşme’de sürat teknesiyle geçirdi. Ilıcalı, burada hayranlarıyla buluşup fotoğraf çektirdi. O anlarda bir hayranının “Yolun Recep Tayyip Erdoğan gibi olsun” demesi ise sosyal medyada gündem oldu.